Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Categorieën

Bestellen & Betalen

→ Wat zijn de verzendkosten bij bestellen in Nederland?

Bestellingen vanaf € 75,-€ 50,- meer
Dan verzenden we gratis je bestelling.

Voor bestellingen onder de € 75,- € 50,-
Hiervoor betaal je € 7,- verzendkosten.

Past je bestelling door de brievenbus?
Dan zijn de verzendkosten € 4,-. 

Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 2 werkdagen aangeboden aan TNT Post of DHL en afgeleverd op het door jouw aangegeven bezorgadres.

→ Wat zijn de verzendkosten voor het bezorgen in het buitenland?

Wij kunnen je bestelling ook laten bezorgen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje en de Verenigde Staten.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aankoopbedrag. De hoogte van het verzendbedrag is te zien tijdens het plaatsen van de bestelling.

Wil je het pakket naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met ons op.

→ Op welke manieren kan ik betalen?

De prijzen van de artikelen zijn inclusief 21% BTW. Na het afronden van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met ordernummer en bestelgegevens.

ideal iDeal
Internetbankieren kan wanneer je rekeninghouder bent bij een van de volgende banken: ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

amex mastercard visa Creditcard
We accepteren creditcards van Mastercard en VISA, hiervoor rekenen we 1,8% van het aankoopbedrag. Bij Amercan Express is dit 2,8%. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard.

paypal PayPal
De bestelling kun je direct via je PayPal-account betalen. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag teruggestort op je PayPal-rekening.

bancontact Bancontact/Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij Magical Gifts.

ABNANL2A Bankoverschrijving
Maak je liever het bedrag zelf over? Dat kan ook. Dit kan naar IBAN-rekeningnummer: NL13 ABNA 0800 3352 01 met BIC: ABNANL2A ten name van Magical Gifts. Vergeet niet het ordernummer van je bestelling te vermelden in de omschrijving. Het ordernummer vind je in e-mailbevestiging van je bestelling.

pin logo Contant/Pin
Wanneer je een aankoop in de Magical Gifts winkel doet of je online aankoop wilt afhalen dan kun je ook contant, via creditcard (Mastercard, Visa en American Express) en via pin betalen.

vvvgiftcard De VVV Cadeaubon/card
Wij accepteren zowel in de winkel als online de VVV Cadeaucard. De “papieren” bon is alleen in de winkel mogelijk.


Annuleren & Retourneren

→ Hoe lang is mijn bedenktijd bij een aankoop in de webshop?

Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van het artikel de tijd om via het online retourformulier kenbaar te maken dat je het product wilt retourneren. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.

 • Je kunt het product ruilen voor een ander product.
 • Je kunt het product retourneren en je geld terug laten storten.
→ Hoe lang is mijn bedenktijd bij een aankoop in de winkel?

Je kunt tot 14 dagen na de aankoopdatum het artikel terug komen brengen in de winkel. Hiervoor heb je wel de originele aankoop bon nodig. Je kunt vervolgens:

 • Je kunt je product ruilen voor een ander product.
 • Je kunt je product retourneren en je geld terug krijgen.
→ Hoe moet ik mijn product inpakken om het terug te sturen?
 • Meld je retour aan via het online retourformulier.
 • Pak het artikel goed en stevig in de originele verpakking in.
 • Verzend de verpakking in een stevige doos die je goed afsluit. Gebruik het liefst de originele verpakking. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk.
 • Vermeld op de doos de volgende gegevens:

Magical Gifts
Annulering
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht

 • Breng het pakket naar een PostNL-punt bij jou in de buurt.

De kosten voor het retourneren van het/de artikel(en) worden niet door ons vergoed.

→ Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van een artikel?
 • De bedenktijd mag niet zijn verstreken
 • Wij accepteren de retourzending indien het artikel onbeschadigd, compleet en in ongeopende originele verpakking wordt ontvangen. Een met zorg opengemaakte verpakking wordt door Magical Gifts niet als een beschadigde verpakking beschouwd.
 • Magical Gifts behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het artikel door gebruik beschadigd is of er reeds gebruik van is gemaakt.
 • De kosten voor het retourneren van het/de artikel(en) worden niet door ons vergoed.
→ Ik heb een artikel gekregen wat ik niet heb besteld. Wat nu?

Laat ons dit zo snel mogelijk weten via het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het retourneren van het product. Goed om te weten:

 • Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening voor het versturen van het juiste artikel.
 • De kosten voor het retour zenden van het niet-bestelde artikel krijg je vergoed.

Pre-order

→ Wat is een pre-order?

Magical Gifts bied je de mogelijkheid een bestelling te plaatsen voor een product nog voordat deze is uitgebracht.

Op het moment dat er leverancier bekend maakt dat er binnenkort een nieuw product wordt geleverd plaatsen wij deze direct op onze website.

Bij dit product vermelden we een verwachte beschikbaarheidsdatum en een verwachte verkoopprijs. Wanneer je geïnteresseerd bent in dit product dan kun je deze vooruitbestellen. Hiervoor vragen we een aanbetaling van 10 euro.

Zodra het vooruitbestelde product leverbaar is zullen wij je hierover informeren via e-mail. In deze e-mail is een unieke code bijgevoegd. Deze code voer je in tijdens het plaatsen van de bestelling en wordt het reeds aanbetaalde bedrag van de verkoopprijs afgetrokken.

Daarna sturen wij het product naar je op of je kunt deze af komen halen bij de Magical Gifts winkel.

Klik hier voor een overzicht van alle pre-order producten.

→ Waarom bieden jullie pre-orders aan?

Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden een nieuw product te reserveren. Zodra het product leverbaar is, kun je de bestelling afronden. Nadat wij het product hebben opgestuurd of je hebt het product afgehaald in de Magical Gifts winkel, kun je gaan genieten van je nieuwe aankoop.

Voor ons heeft dit ook een voordeel. Wij kunnen een goede inschatting maken of een product gewild is. Hier kunnen wij dan rekening mee houden tijdens het bestellen van het product.

Klik hier voor een overzicht van alle pre-order producten.

→ Kan ik de pre-order nog annuleren?

Ja, het is altijd mogelijk om een pre-order bestelling te annuleren als je hier spijt van hebt. Wij storten het vooruitbetaalde bedrag dan terug op je rekening.

Neem hiervoor met ons contact op.

→ Wanneer vervalt een pre-order bestelling?

Mocht binnen drie maanden na releasedatum het product niet afgehaald zijn en er niet gereageerd worden op onze e-mails of telefonische verzoeken vervalt de reservering en de aanbetaling.


Voorwaarden

→ Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

Artikel 1. Toepasselijkheid
1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de Magical Gifts zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

1.3 Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

1.4 Alle rechten en aanspraken, zoals in deze Voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van de Magical Gifts worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door de Magical Gifts ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten
2.1 Alle aanbiedingen van de Magical Gifts zijn vrijblijvend en de Magical Gifts behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is. Prijzen en productinformatie zijn onder voorbehoud en aan verandering onderhevig. Magical Gifts is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de informatie op deze site.

2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Magical Gifts. Magical Gifts is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Magical Gifts dit mee binnen tien (10) dagen na ontvangst van de bestelling.

2.3 Een aantal van de producten wordt mogelijk aangeboden onder de vermelding van een leeftijdsclassificatie. Door deze producten te bestellen, verklaart u dat u tenminste de gestelde leeftijd heeft.

Artikel 3. Prijzen en betalingen
3.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro s, inclusief BTW en exclusief behandelings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

3.2 Betaling dient te geschieden middels de daardoor beschikbaar gestelde betalingswijzen, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

3.3 Indien Magical Gifts haar vordering ter incasso uitbesteedt (bijvoorbeeld bij overschrijding van de betalingstermijn), bent u tevens de incassokosten verschuldigd, welke tenminste vijftien procent (15%) van het openstaande bedrag zijn, onverminderd de bevoegdheid van Magical Gifts om in plaats daarvan de daadwerkelijk gemaakte buitengerechtelijke incassokosten te vorderen.

3.4 Indien u met enige betaling in gebreke bent, is Magical Gifts gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

3.5 Indien de prijzen voor de aangeboden producten en diensten stijgen in de periode tussen de bestelling en de uitvoering daarvan, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden binnen veertien (14) dagen na mededeling van de prijsverhoging door Magical Gifts.

Artikel 4. Levering
4.1 Voorradige artikelen worden binnen enkele werkdagen na ontvangen betaling verzonden. Vanwege de grote vraag kan het echter voorkomen dat er een wachttijd op een product zit. Bestellingen kunnen in delen verzonden worden indien niet alles direct op voorraad is. Hiervoor worden geen extra verzendkosten gerekend. De door Magical Gifts opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

4.2 De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u.

Artikel 5. Eigendomsvoorbehoud
5.1 De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Magical Gifts verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de levering op u over.

Artikel 6. Intellectuele en industriële eigendomsrechten
6.1 U dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door Magical Gifts geleverde producten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren.

6.2 Magical Gifts garandeert niet dat de aan u geleverde producten geen inbreuk maken op enig (ongeschreven) intellectueel en/of industrieel eigendomsrecht van derden.

Artikel 7. Reclames en aansprakelijkheid
7.1 U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Magical Gifts daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen tien (10) dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk of per e-mail, en duidelijk omschreven kennis te geven.

7.2 Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Magical Gifts de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Het verzenden van deze producten geschiedt voor uw eigen rekening, tenzij anders afgesproken.

7.3 Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) dagen na aflevering aan Magical Gifts te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de verzegeling op de verpakking (indien aanwezig) niet is verbroken, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.

Artikel 8. Bestellingen/communicatie
8.1 Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en Magical Gifts, dan wel tussen Magical Gifts en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen u en Magical Gifts, is Magical Gifts niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Magical Gifts.

Artikel 9. Overmacht
9.1 Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Magical Gifts ingeval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door u dit schriftelijk mee te delen en zulks zonder dat Magical Gifts gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

9.2 Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Magical Giftse kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

Artikel 10. Diversen
10.1 Wanneer door Magical Gifts gedurende korte of langere tijd al dan niet stilzwijgend afwijkingen van deze Voorwaarden zijn toegestaan, laat dat onverlet haar recht alsnog directe en strikte naleving van deze Voorwaarden te eisen. U kunt nimmer enig recht doen laten gelden op grond van het feit dat Magical Gifts deze Voorwaarden soepel toepast.

10.2 Indien één of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden of enige andere overeenkomst met Magical Gifts in strijd mochten zijn met enig toepasselijk rechtsvoorschrift, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Magical Gifts vast te stellen nieuwe rechtens toelaatbare vergelijkbare bepaling.

10.3 Magical Gifts is bevoegd om bij de uitvoering van uw bestelling(en) gebruik te maken van derden.

Artikel 11. Toepasselijk recht en bevoegde rechter
11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

11.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.


Deel deze pagina

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

 ideal mastercard visa amex paypal bancontact vvvgiftcard
Website: Zegenrijk