Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Pre-order

  Pre-order producten zijn artikelen die nog niet verkrijgbaar zijn maar binnenkort uitkomen. Sommige van deze producten zijn maar in beperkte oplage verkrijgbaar en daarom geven we jou de kans het product alvast vooruit te bestellen.

  Toon meer

  Merken

  Collectie

  Servies

  Prijs

  -
  381 Producten

  Pre-orders

  Pre-order producten zijn artikelen die nog niet verkrijgbaar zijn maar binnenkort uitkomen. Sommige van deze producten zijn maar in beperkte oplage verkrijgbaar en daarom geven we jou de kans het product alvast vooruit te bestellen.

  Op de productpagina vind je de termijn waarop wij verwachten dat het product wordt geleverd. Zodra het pre-order product is geleverd door onze leverancier laten wij jou dit weten via e-mail. Afhankelijk van de keuze die je tijdens het plaatsen van de bestelling hebt gemaakt, sturen we het product naar je op of je kunt deze komen afhalen in de Magical Gifts winkel.

    Pre-order product

  Een pre-order product herken je aan het label   PRE ORDER  . Op de productpagina vind je ook de termijn waarop wij verwachten dat het product wordt geleverd.

    Pre-order product bestellen

  Het is mogelijk om in één bestelling een pre-order product en een product welke direct leverbaar is te bestellen. Houdt er dan wel rekening mee dat we bestelling pas verzenden zodra alle producten leverbaar zijn. Wil je dit liever niet? Bestel dan je producten apart van elkaar.

    Levertijd

  Bij een pre-order product vermelden wij altijd een kwartaal waarvan we verwachten dat het product leverbaar zal zijn. Deze levertijden zijn altijd ter indicatie. Dit komt omdat de levertijden en de productie van artikelen wereldwijd onder druk staan. Het gevolg is dat de leveringen van producten uitgesteld kunnen worden. Hierbij zijn we geheel afhankelijk van de leverancier.

  Jammer genoeg communiceert een leverancier vaak niet dat een product is vertraagd. Hierdoor kunnen wij geen exacte levertijd informatie geven.

    Pre-order is geleverd

  Zodra het pre-order product is geleverd door onze leverancier laten wij jou dit weten via e-mail. Afhankelijk van de keuze die je tijdens het plaatsen van de bestelling hebt gemaakt, sturen we het product naar je op of je kunt deze af komen halen in de Magical Gifts winkel.

    Annuleren pre-order bestelling

   Als je een pre-order product al hebt betaald, dan kun je de bestelling binnen 14 dagen kosteloos annuleren. Je ontvangt uiteraard het aankoopbedrag terug.
   Heb je het pre-order product nog niet betaald, dan kun je deze annuleren als je er spijt van hebt. Neem hiervoor met ons contact op en houd je bestelnummer bij de hand.
   Heb je het pre-order product al ontvangen en voldoet het niet aan de verwachtingen? Dan geldt de wettelijke retourtermijn. Lees hier hoe je het product kunt retourneren.

    Pre-order bestelling vervallen

  Zodra een pre-order product leverbaar is, dan informeren we je hierover via e-mail.

  Is het artikel al betaald maar heb je binnen drie maanden na de release datum nog steeds niet op gehaald en je reageert niet op onze e-mails of telefonische verzoeken, dan vervalt de reservering en de betaling.

  Als je ervoor hebt gekozen om de bestelling af te halen en te betalen in de winkel? Dan laten wij jouw bestelling 14 dagen in reservering staan. Ben je dan nog niets langs geweest dan komt jouw bestelling te vervallen.

  Pre-order aanbod

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »