Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over Magical Gifts

  Magical Gifts is gelegen aan de Groenmarkt 203-205 in het historisch centrum van Dordrecht is een begrip geworden voor de vele Disney liefhebbers en is daarom ook de Disney-specialist te noemen. Magical Gifts is opgericht door Wendy & Koos van Eijsbergen is niet zomaar een winkel want naast al de prachtige collecties staat er nog een ding hoog in het vaandel: Gastvrijheid! Iedereen wordt met een glimlach ontvangen en de koffie staat altijd klaar.

   Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf € 50,00
   Uitgebreid assortiment
   14 dagen retourrecht
   Magical Gifts winkel is 6 dagen per week geopend

    Historie

  1994 In het jaar van de release van de Lion King (De Leeuwenkoning) besloten wij om in onze toenmalige Videoland vestiging een bescheiden Disney-collectie aan te gaan bieden. Dit bleek een schot in de roos te zijn. In de daarop volgende jaren werd er steeds meer en meer ruimte vrijgemaakt om film gerelateerde producten te gaan verkopen.
  1996 Tijdens een bezoek aan de Verenigde Staten kwamen we in aanraking met de Walt Disney Classic Collection (WDCC) en een jaar later werden we officiële WDCC Gold Dealer.
  2007 Uitbreiding van het assortiment met collecties van Disney Traditions (Jim Shore), Disney by Britto, Grand Jester Studios en Bradford Exchange. Ook begonnen we met het aanbieden van Disney kerstartikelen zoals snowglobes en ornamenten.
  2008 Organisatie van ons eerste Disney event. Ook gingen we online met onze eerste website.
  2010 Deelname aan beurzen. Zoals Huishoudbeurs, de Verzamelaarsbeurs en de Dutch Comic Cons beurs. Tot op de dag vandaag zijn we regelmatig met onze beursstand op een beurs te vinden.
  2016 Uitbreiding van het assortiment met o.a. Star Wars, Avengers, Marvel, DC Comics, Harry Potter, Betty Boop, Marilyn Monroe & James Dean toegevoegd.
  2016 Naamswijziging van de winkel naar MovieMagicStore. Dit hebben we gedaan omdat deze naam beter paste bij het uitgebreide assortiment aan film gerelateerde artikelen.

   

   
   
   
   
   
   
   

  Waarom zou je bestellen bij Magical Gifts?

  Uiteraard omdat je een of meer artikelen hebt gevonden uit de Disney collectie die je leuk vindt om cadeau te geven of voor jezelf wilt aanschaffen. Bij de Magical Gifts staan service, persoonlijk advies en klantvriendelijkheid in een hoog vaandel. Voldoet het product niet helemaal aan de verwachtingen dan kan het worden geretourneerd zonder verplichtingen.

  Wij hopen snel iets van je te vernemen of in onze winkel of via de online shop. Heb je vragen? Breng dan een bezoek aan onze winkel of stuur ons een e-mail, uiteraard kun je ons ook bellen.
   
   
   
   
   
   
   

    Verhuizing

  2018 Hebben we afscheid genomen van Videoland. Omdat dit pand te groot was voor alleen Magical Gifts zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Deze locatie werd snel gevonden. Namelijk het voormalige hoofdbureau van Politie gelegen aan de Groenmarkt 203-205 in Dordrecht. Tijdens de verhuizing hebben we de naam van de winkel officieel omgedoopt tot Magical Gifts.
  2019 Uitbreiding van het assortiment met o.a. Betty Boop, DC Comics, Heartwood Creek.
  2019 Ook organiseerden we het Jim Shore event. Een event waar Jim Shore & Joke de Kruijf aanwezig waren. Dit event bracht veel mensen op die been die vanuit het hele land en het buitenland naar de Dordrecht kwamen.
  2019 Gestart met de wekelijkse livestream op social media (Facebook). Hier worden Disney-fans o.a. op de hoogte van de laatste Disney nieuwtjes. Ook laten wij nieuwste producten zien.
  2020 Werd het succesvolle Magical Ducks Day event georganiseerd. 
  2020 Helaas brak de Covid19 pandemie uit. Omdat we onze winkel geruime tijd moesten sluiten hebben wij onze activiteiten nog verder en beter gedigitaliseerd. Zo hebben we onze website een flinke upgrade gegeven. En hebben we de Disney magie bij jou thuisgebracht door online events te organiseren. 
  2021 Gelukkig is er steeds weer meer mogelijk in de wereld en is onze winkel weer geopend. Wekelijks zenden we nog steeds een livestream uit. Ook hebben onze website volledig vernieuwd waardoor je nog gemakkelijker je favoriete Disney-producten kunt bestellen. Verder is de website nog gebruiksvriendelijker geworden.

    Winkel impressie

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »