Over ons

Welkom bij de MovieMagicStore

Leuk dat je ons bezoekt op onze website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar leuke Disney- of film gerelateerde artikelen. Deze hebben wij zowel in de winkel als op de website in ruime mate. Mijn naam is Wendy van Eijsbergen, werkzaam sinds het begin bij de MovieMagicStore.

Over ons


Historie MovieMagicStore

In de jaren 90 zijn wij gestart met de verkoop van een klein assortiment film gerelateerde artikelen naast onze verhuuractiviteiten (Videoland). Na de release van de Disney klassieker The Lion King in 1994 besloten wij een bescheiden assortiment Disney artikelen aan te gaan bieden. Er kwam steeds meer vraag, waardoor wij het assortiment steeds verder gingen uitbreiden. Tijdens een bezoek aan Amerika kwamen we in aanraking met de Walt Disney Classics Collectie (WDCC) waarvan we een jaar later Gold dealer werden. 


In 2007 zijn wij gestart met het actiever verkopen van populaire producten zoals Traditions, Britto, Grand Jester, Bradford, Snowglobes en kerstartikelen.

Het jaar 2008 hebben we een website live gezet en we zijn verder gegaan met het uitbreiden van het aanbod van Disney artikelen waarop ons ook meet op het exclusievere segment hebben gericht. Daarnaast begonnen we ook met het organiseren van Disney events. 


In 2010 zijn wij gestart met stands op de grote landelijke consumentenbeurzen (zoals: Huishoud-, Verzamelaars- en Margrietbeurs) en zijn we gestart met rechtstreeks inkopen uit de gehele wereld. 

In 2016 hebben we onze winkel naast Disney ook uitgebreid met andere film gerelateerde producten. O.a. Starwars, Avangers, Marvel, DC Comics, Harry Potter, Betty Boop, Marilyn Monroe, James Dean. Ook is onze naam gewijzigd naar MovieMagicStore gezien de uitbreiding van ons assortiment.

Waarom zou je artikelen kopen bij de MovieMagicStore?

Uiteraard omdat je dan waarschijnlijk een of meer artikelen gevonden hebt die je leuk vindt om cadeau te geven of voor jezelf wilt aanschaffen. Bij de MovieMagicStore staan service, persoonlijk advies en klantvriendelijkheid in een hoog vaandel. Voldoet het product niet helemaal aan de verwachtingen dan kan het worden geretourneerd zonder verplichtingen. 

Wij hopen snel iets van je te vernemen of in onze winkel of via de online shop. Heb je vragen? Breng dan een bezoek aan onze winkel of stuur ons een e-mail, uiteraard kun je ons ook bellen.

Verhuizing
In september 2017 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij zijn te vinden op de Groenmarkt 199 in Dordrecht

Impressie MovieMagicStore

De MovieMagicStore winkel is gevestigd aan de Groenmarkt 199 te Dordrecht in een pand van 420m2 en is 6 dagen per week geopend. Naast onze winkel hebben we een online shop en een Facebook pagina. Hier kun je ook het assortiment film gerelateerde producten vinden.

 


Tags
Mickey Mouse oorbellen, Disney winkel Scheveningen, Disney snowglobe, Disney poppetjes, Disney figuren kopen, Disney beeldjes, Frozen spullen, Frozen artikelen kopen, Frozen kleding kopen, Disneywinkel, Disney Fan, Frozen artikelen , Disney babyspullen, Disney couture sieraden, Magical Coins, Disney kerstartikelen, Disney tassen, Disney store Nederland, Disney groothandel, Disney karakters