• Alle artikelen
 • Aanbiedingen
 • Pre-order
 • Nieuw binnen
 • Collecties
 •   
  • De winkelwagen is leeg
 •   
  • Zoeken

   Trefwoord
   Collectie/Merk
   Karakter
   Film
   Materiaal
   Nieuw binnen

   Aanbieding

   Pre-order

 •   

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Magical Gifts

Leuk dat je ons bezoekt op onze website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar leuke Disneybeelden. Deze hebben wij zowel in de winkel als op de website in ruime mate. Onze namen zijn Wendy en Koos van Eijsbergen, beide werkzaam sinds het begin bij de Magical Gifts.

Onze winkel is gevestigd aan de Groenmarkt 203 - 205 tegenover het Stadhuis in Dordrecht en is 6 dagen per week geopend. Wij hebben het grootste assortiment bestaande uit diverse collecties. Naast Disney, hebben wij o.a. Jim Shore.

logo  58428d79a6515b1e0ad75ab2

Kijk gerust rond op onze website en ontdek al onze bijzondere collecties.

 • Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf € 50,00
 • Uitgebreid assortiment
 • 14 dagen retourrecht
 • Magical Gifts Winkel is 6 dagen per week geopend
Historie

In de jaren 90 zijn wij gestart met de verkoop van een klein assortiment film gerelateerde artikelen naast onze verhuuractiviteiten (Videoland). Na de release van de Disney klassieker The Lion King in 1994 besloten wij een bescheiden assortiment Disney artikelen aan te gaan bieden. Door een toenemende vraag, werd het assortiment steeds verder uitgebreid. Tijdens een bezoek aan Amerika kwamen we in aanraking met de Walt Disney Classics Collectie (WDCC) waarvan we een jaar later Gold dealer werden.

In 2007 zijn wij gestart met het actiever verkopen van populaire producten zoals Traditions, Britto, Grand Jester, Bradford, Snowglobes en kerstartikelen.

Het jaar 2008 hebben we een website live gezet en we zijn verder gegaan met het uitbreiden van het aanbod van de Disney collectie waarop we ons ook speciaal op het exclusievere segment hebben gericht. Daarnaast begonnen we ook met het organiseren van spraakmakende Disney events.

In 2010 zijn wij gestart met stands op de grote landelijke beurzen (zoals: Huishoud-, Verzamelaars- en Comicsbeurzen) en met het rechtstreeks inkopen uit de gehele wereld.

In 2016 hebben we onze winkel naast Disney ook uitgebreid met andere film gerelateerde producten. Onder andere Star Wars, Avangers, Marvel, DC Comics, Harry Potter, Betty Boop, Marilyn Monroe & James Dean. Tevens hebben we de naam van de winkel naar MovieMagicStore gezien de uitbreiding van ons assortiment.

Waarom zou je artikelen kopen bij Magical Gifts?

Uiteraard omdat je een of meer artikelen hebt gevonden uit de Disney collectie die je leuk vindt om cadeau te geven of voor jezelf wilt aanschaffen. Bij de Magical Gifts staan service, persoonlijk advies en klantvriendelijkheid in een hoog vaandel. Voldoet het product niet helemaal aan de verwachtingen dan kan het worden geretourneerd zonder verplichtingen.

Wij hopen snel iets van je te vernemen of in onze winkel of via de online shop. Heb je vragen? Breng dan een bezoek aan onze winkel of stuur ons een e-mail, uiteraard kun je ons ook bellen.

Verhuizing

In januari 2018 zijn wij verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie op de Groenmarkt 203 - 205 in Dordrecht en hebben de naam veranderd in Magical Gifts omdat wij gestopt zijn met Videoland. 

In het najaar van 2019 hebben wij de collectie uitgebreid met Heartwood Creek en Comics beelden (van Jim Shore, creator van de Disney Traditions lijn) en zijn op veler verzoek weer Betty Boop beelden in het assortiment opgenomen. Om deze uitbreiding mogelijk te maken heeft er een kleine verbouwing plaatsgevonden waarbij de sfeer, de gezelligheid en ruimte is behouden.

Impressie Magical Gifts

De Magical Gifts winkel is gevestigd aan de Groenmarkt 203 - 205 tegenover het Stadhuis en is 6 dagen per week geopend. Naast onze winkel hebben we een online shop en een Facebook pagina. Hier vind je ook een impressie van onze Disney collectie.

Deel deze pagina

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Nieuwsbrief

ideal amex paypal visa mastercard bancontact vvvgiftcard
Website: ZegenrijkJR~Design 2020