Welkom bij Magical Gifts

Leuk dat je ons bezoekt op onze website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar leuke Disney collecties. Deze hebben wij zowel in de winkel als op de website in ruime mate. Onze namen zijn Wendy en Koos van Eijsbergen, beide werkzaam sinds het begin bij de Magical Gifts

Historie:

In de jaren 90 zijn wij gestart met de verkoop van een klein assortiment film gerelateerde artikelen naast onze verhuuractiviteiten (Videoland). Na de release van de Disney klassieker The Lion King in 1994 besloten wij een bescheiden assortiment Disney artikelen aan te gaan bieden. Er kwam steeds meer vraag, waardoor wij het assortiment steeds verder gingen uitbreiden. Tijdens een bezoek aan Amerika kwamen we in aanraking met de Walt Disney Classics Collectie (WDCC) waarvan we een jaar later Gold dealer werden.

In 2007 zijn wij gestart met het actiever verkopen van populaire producten zoals Traditions, Britto, Grand Jester, Bradford, Snowglobes en kerstartikelen.

Het jaar 2008 hebben we een website live gezet en we zijn verder gegaan met het uitbreiden van het aanbod van Disney collecties waarop we ons ook speciaal op het exclusievere segment hebben gericht. Daarnaast begonnen we ook met het organiseren van spraakmakende Disney events.

In 2010 zijn wij gestart met stands op de grote landelijke beurzen (zoals: Huishoud-, Verzamelaars- en Comicsbeurzen) en met het rechtstreeks inkopen uit de gehele wereld.

In 2016 hebben we onze winkel naast Disney ook uitgebreid met andere film gerelateerde producten. O.a. Starwars, Avangers, Marvel, DC Comics, Harry Potter, Betty Boop, Marilyn Monroe, James Dean. Ook is onze naam gewijzigd naar MovieMagicStore gezien de uitbreiding van ons assortiment.

Waarom zou je artikelen kopen bij de Magical Gifts?

Uiteraard omdat je dan waarschijnlijk een of meer artikelen gevonden hebt die je leuk vindt om cadeau te geven of voor jezelf wilt aanschaffen. Bij de Magical Gifts staan service, persoonlijk advies en klantvriendelijkheid in een hoog vaandel. Voldoet het product niet helemaal aan de verwachtingen dan kan het worden geretourneerd zonder verplichtingen.

Wij hopen snel iets van je te vernemen of in onze winkel of via de online shop. Heb je vragen? Breng dan een bezoek aan onze winkel of stuur ons een e-mail, uiteraard kun je ons ook bellen.

Koos & Wendy van Eijsbergen

Verhuizing

In januari 2018 zijn wij verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie en zijn van naam veranderd in Magical Gifts gezien de verhuuractiviteiten afgebouwd zijn. Wij zijn te vinden op de Groenmarkt 203-205 in Dordrecht.

In het najaar van 2019 gaan we ons assortiment uitbreiden worden met Heartwood Creek en Comics beelden (tevens van Jim Shore, creator van de Disney Traditions lijn) en zal op veler verzoek een oude bekende nl. Betty Boop weer in het assortiment opgenomen worden. Om dit allemaal mogelijk te maken zal er een verbouwing plaatsvinden waarin het behoud van sfeer, gezelligheid en ruimte voorop staat.

Impressie Magical Gifts,

De Magical Gifts winkel is gevestigd aan de Groenmarkt 203 - 205 t.o. het Stadhuis en is 7 dagen per week geopend. Naast onze winkel hebben we een online shop en een Facebook pagina. Hier kun je ook de verschillende Disney collecties zien.

Volg ons via