Welkom bij Magical Gifts

Leuk dat je ons bezoekt op onze website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar leuke Disneybeelden. Deze hebben wij zowel in de winkel als op de website in ruime mate. Onze namen zijn Wendy en Koos van Eijsbergen, beide werkzaam sinds het begin bij Magical Gifts.

Welkom bij Magical Gifts

Leuk dat je ons bezoekt op onze website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar leuke Disneybeelden. Deze hebben wij zowel in de winkel als op de website in ruime mate. Onze namen zijn Wendy en Koos van Eijsbergen, beide werkzaam sinds het begin bij Magical Gifts.

.

Magical Gifts winkel

Onze winkel is gevestigd aan de Groenmarkt 203 - 205 tegenover het Stadhuis in Dordrecht en is 7 dagen per week geopend. Wij hebben het grootste assortiment bestaande uit diverse collecties.

Kijk gerust rond op onze website en ontdek al onze bijzondere collecties.

  • Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf € 50,00
  • Uitgebreid assortiment
  • 14 dagen retourrecht
  • Magical Gifts Winkel is 6 dagen per week geopend

.

Historie

In de jaren 90 zijn wij gestart met de verkoop van een klein assortiment film gerelateerde artikelen naast onze verhuuractiviteiten (Videoland).

In de periode waarin de Disney klassieker The Lion King in 1994 verscheen besloten wij een bescheiden assortiment Disney artikelen aan te gaan bieden. Dat bleek een schot in de roos want als snel kregen wij steeds meer vraag naar Disney artikelen. Tijdens een bezoek aan Amerika kwamen we in aanraking met de Walt Disney Classics Collectie (WDCC) waarvan we een jaar later Gold dealer werden.

2007 was het jaar waarin ons assortiment verder werd uitgebreid met Disney Traditions, Britto, Grand Jester Studios en Bradford Exchange. Ook snowglobes en kerstartikelen worden toegevoegd aan het assortiment.

In 2008 hebben we de eerste versie van onze website live gezet. Ook kwamen we erachter dat onze klanten behoefte hadden aan nog meer collecties. Dit jaar stond dan ook in het teken van het verder uitbreiden van het assortiment waarbij we ons op het exclusievere segment hebben gericht. Ook organiseerden we onze eerste Disney event!

In 2010 hebben wij ook de sprong gewaagd om onze collecties op grote landelijk beurzen (zoals: Huishoud-, Verzamelaars- en Comicsbeurzen) te gaan verkopen. Verder hebben wij ons netwerk van inkopers uitgebreid waardoor wij in staat waren om wereldwijd de leukste collecties in te kopen.

2016 stond in het teken van het nog verder uitbreiden van het assortiment. Zo hebben wij onder andere Star Wars, Avangers, Marvel, DC Comics, Harry Potter, Betty Boop, Marilyn Monroe & James Dean toegevoegd. Tevens hebben we de naam van onze winkel veranderd naar MovieMagicStore omdat deze naam beter paste bij het uitgebreide assortiment aan film gerelateerde artikelen.

.

Waarom zou je artikelen kopen bij Magical Gifts?

Uiteraard omdat je een of meer artikelen hebt gevonden uit de Disney collectie die je leuk vindt om cadeau te geven of voor jezelf wilt aanschaffen. Bij de Magical Gifts staan service, persoonlijk advies en klantvriendelijkheid in een hoog vaandel. Voldoet het product niet helemaal aan de verwachtingen dan kan het worden geretourneerd zonder verplichtingen.

Wij hopen snel iets van je te vernemen of in onze winkel of via de online shop. Heb je vragen? Breng dan een bezoek aan onze winkel of stuur ons een e-mail, uiteraard kun je ons ook bellen.

Verhuizing

In januari 2018 viel het doek voor Videoland. Omdat het pand te groot was zijn wij verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie op de Groenmarkt 203 - 205 in Dordrecht en hebben de naam veranderd in Magical Gifts. 

(tekst gaat verder onder de foto's)

In het najaar van 2019 hebben wij de collectie verder uitgebreid met o.a. Heartwood Creek en DC Comics beelden (van Jim Shore, o.a. creator van de Disney Traditions lijn) en zijn op veler verzoek weer Betty Boop beelden in het assortiment opgenomen. Om deze uitbreiding mogelijk te maken heeft er een kleine verbouwing plaatsgevonden waarbij de sfeer, de gezelligheid en ruimte is behouden.

Zoals iedereen weet staat het jaar 2020 in het teken van het coronavirus. Daarom hebben wij in dit jaar veel tijd en energie gestoken in onze website. En hier zijn we nog steeds mee bezig want iedere dag willen wij onze site weer een stukje beter maken.

.

Impressie Magical Gifts Winkel

Deel deze pagina

Deel deze pagina

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Nieuwsbrief
Volg ons via
Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Volg ons via
1