Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Voorwaarden Magical Points

  De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Magical Points spaarprogramma van Magical Gifts.

  Artikel 1. Magical Points spaarprogramma

  1.1 Het Magical Points spaarprogramma is een spaarsysteem van Magical Gifts. Met het programma spaar je automatisch voor korting op een volgende aankoop en word je persoonlijk op de hoogte gehouden van acties, aanbiedingen en de nieuwe collecties van Magical Gifts.

  Artikel 2. Deelname en registratie Magical Points spaarprogramma

  2.1 Iedere klant met een Magical Account is automatisch deelnemer aan het Magical Points spaarsysteem.
  2.2 Bij deelname aan het Magical Points spaarsysteem wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden op magicalgifts.nl. Met het accepteren en gebruiken van het Magical Points spaarsysteem gaat de deelnemer akkoord met de Algemene Voorwaarden die voor het Magical Points spaarsysteem zijn opgesteld.
  2.3 Magical Points zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Het samenvoegen van twee of meerdere Magical Accounts is niet mogelijk.
  2.4 De Magical Points blijven te allen tijde eigendom van Magical Gifts.

  Artikel 3. Spaarsysteem

  3.1 De deelnemer spaart automatisch Magical Points over alle aankopen die in de Magical Gifts winkel of in de webshop op magicalgifts.nl worden gedaan. Óók op Sale-artikelen en overige acties en aanbiedingen. De totale bestedingen worden berekend op basis van het door de deelnemer betaalde bedrag.
  3.2 Voor iedere euro die bij Magical Gifts wordt besteed, ontvangt de deelnemer 1 Magical Point (dus: 1 euro = 1 spaarpunt).
  3.3 Er worden geen Magical Points verstrekt bij Magical Market producten en cadeaubonnen. Voor online aankopen geldt dat er geen Magical Points worden gegeven over evt. bijkomende verzendkosten of administratieve kosten.
  3.4 De totale bestedingen kunnen uitsluitend worden bijgehouden wanneer je geregistreerd bent als klant. Om als deelnemer automatisch te sparen, dien je bij Magical Gifts de gevraagde klantgegevens door te geven voorafgaand aan iedere aankoop in de Magical Gifts winkel. Om te sparen met je online aankoop op magicalgifts.nl dien je in te loggen in je Magical account zodat op basis van de inloggegevens de juiste gegevens wordt opgehaald.
  3.5 De gespaarde Magical Points zijn op te vragen aan de kassa in de Magical Gifts winkel. Deze kun je ook inzien via magicalgifts.nl, hiervoor dient ingelogd te worden via het Magical account.
  3.6 Op het moment dat de deelnemer de gespaarde Magical Points verzilverd, heeft de deelnemer recht op korting bij een volgende aankoop. Na het invullen van de verkregen couponcode zal de korting automatisch worden verrekend met het totale aankoopbedrag.
  3.7 Bij het retourneren of ruilen van aangekochte producten, worden de eerder verkregen Magical Points teruggeboekt of aangepast.
  3.8 Wanneer een online aankoop wordt geretourneerd per post zullen de verkregen Magical Points voor het betreffende artikel automatisch in mindering worden gebracht op de reeds gespaarde Magical Points.
  3.9 De gespaarde Magical Points zijn maximaal 2,5 jaar geldig. Indien gedurende 2,5 jaar geen Magical Points worden opgebouwd dan wel verzilverd en het spaarsaldo ongewijzigd blijft, zal het gehele tegoed aan spaarpunten worden afgeboekt.

  Artikel 4. Verzilveren korting

  4.1 Op ieder gewenst moment kunnen de gespaarde Magical Points worden verzilverd in de Magical Gifts winkel of online via magicalgifts.nl.
  4.2 Het is mogelijk de gespaarde Magical Points te verzilveren in combinatie met een aanbieding. Het is (technisch) niet mogelijk om te verzilveren in combinatie met een Magical Membership korting. Bij het inwisselen van Magical Points, vervalt de Magical Membership korting.
  4.3 Bij het verzilveren van de Magical Points worden de gespaarde punten in mindering gebracht op het opgebouwde saldo welke terug te zien is in het Magical Account.
  4.4 De gespaarde Magical Points kunnen niet worden uitgekeerd in contant geld.
  4.5 Het kortingsbedrag moet in één keer worden besteed. Derhalve is het niet mogelijk de korting te verzilveren wanneer het aankoopbedrag lager is dan het te verzilveren kortingstegoed.

  Artikel 5. Persoonsgegevens

  5.1 Het Magical Points spaarsysteem wordt bij registratie gekoppeld aan de persoonsgegevens van de deelnemer. Indien een deelnemer bij Magical Gifts in het kader van het Magical Points spaarsysteem zijn/haar gegevens niet volledig wenst te verstrekken, is het niet mogelijk om deel te nemen aan het spaarsysteem.
  5.2 De persoonsgegevens die Magical Gifts verzamelt in het kader van het Magical Points spaarsysteem zullen worden geregistreerd in het Magical Gifts klantenbestand. Het klantenbestand wordt beheerd door Magical Gifts, te Dordrecht.
  5.3 Magical Gifts beheert de persoonsgegevens ten behoeve van het Magical Points spaarsysteem. Tevens worden de persoonsgegevens gebruikt om de deelnemers per e-mail te kunnen informeren betreft het actuele puntensaldo, aanbiedingen, acties, of de nieuwe collectie van Magical Gifts. Wanneer de deelnemer niet langer prijs stelt op het ontvangen van bovengenoemde informatie, kan hij/zij zich hiervoor eenvoudig afmelden middels een link onderaan iedere te ontvangen nieuwsbrief. Tevens worden de geregistreerde aankoopgegevens gebruikt voor het maken van analyses, waardoor Magical Gifts de collecties en aanbiedingen kan optimaliseren en beter kan afstemmen op de wensen van de deelnemers van het Magical Points spaarsysteem.
  5.4 De deelnemer heeft de mogelijkheid eventuele wijzigingen in persoonsgegevens, bijvoorbeeld als gevolg van een verhuizing, zelf de gegevens aan te passen op magicalgifts.nl door in te loggen met een Magical Account.
  5.5 Magical Gifts is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve persoons- en adresgegevens met betrekking tot communicatie over acties, wijzigingen en verlopen geldigheidsduur spaartegoed.

  Artikel 6. Beëindiging deelname

  6.1 Deelnemers kunnen op ieder gewenst moment hun deelname aan het Magical Points spaarprogramma beëindigen.
  6.2 Om deelname aan het Magical Points spaarprogramma te beëindigen dient de deelnemer dit door te geven in de Magical Gifts winkel of kenbaar te maken via het contactformulier op magicalgifts.nl.
  6.3 Na beëindiging van deelname is het Magical Points spaarprogramma niet meer geldig. De gegevens worden uit het Magical Gifts klantenbestand verwijderd. De gespaarde punten worden hierbij onherroepelijk geannuleerd. Bij het opnieuw aanmelden van een Magical Account dient de deelnemer opnieuw te beginnen met sparen en kan er geen aanspraak worden gemaakt op eerder gespaarde Magical Points.
  6.4 Magical Gifts is gerechtigd om, onder voorbehoud van al haar rechten, in geval van bedrog, het verschaffen van onvolledige of onjuiste informatie, bij handelen in strijd met de Algemene Voorwaarden, bij misbruik van rechten als deelnemer, of bij enig ander handelen dat schade berokkent aan Magical Gifts, deelname aan het Magical Points spaarprogramma met onmiddellijke ingang in te trekken en het gespaarde kortingstegoed te annuleren.

  Artikel 7. Onrechtmatig gebruik

  7.1 Magical Gifts is niet aansprakelijk voor het onrechtmatig gebruik, door de deelnemer dan wel door derden (in geval van diefstal etc.), van het Magical Points spaarprogramma, alsmede voor het frauduleus of onrechtmatig verzilveren van een kortingstegoed.

  Artikel 8. Wijzigingen of beëindiging programma

  8.1 Magical Gifts behoudt zich te allen tijde het recht voor om het Magical Points spaarprogramma of andere voordelen of condities behorende bij het spaarprogramma te wijzigen of geheel te beëindigen. De belangen van de deelnemer zullen hierbij naar redelijkheid worden gewaarborgd.
  8.2 De deelnemer van het Magical Points spaarprogramma wordt via de website magicalgifts.nl over eventuele wijzigingen geïnformeerd. Voor de actuele versie van de Algemene Voorwaarden wordt altijd verwezen naar de website magicalgifts.nl. Door gebruik te maken van het Magical Points spaarprogramma na de datum van de wijziging, stemt de deelnemer in met de op dat moment geldende Algemene Voorwaarden en eventuele wijzigingen in de toekomst.
  8.3 Bij beëindiging van het Magical Points spaarprogramma kan de deelnemer tot aan de datum van de beëindiging het reeds gespaarde kortingstegoed verzilveren. Na beëindiging kan er door de deelnemer geen kortingstegoed meer worden gespaard of verzilverd.

  Artikel 9. Vragen en contact

  9.1 Vragen en/of opmerkingen betreft het Magical Points spaarprogramma kunnen worden gesteld via het contactformulier op magicalgifts.nl. De aanvraag zal zo spoedig mogelijk verwerkt worden.
  9.2 Voor dringende vragen en problemen met of vragen over online aankopen m.b.t. het Magical Points spaarprogramma kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer: 078 - 631 43 55 tijdens de openingstijden van de Magical Gifts winkel.
  9.3 Uiteraard staan de verkoopmedewerkers van de Magical Gifts winkel altijd klaar om vragen over het Magical Points spaarprogramma te beantwoorden.
  9.4 Correspondentie aangaande alle aspecten van het Magical Points spaarprogramma kan ook schriftelijk gericht worden aan:

  Magical Gifts
  Groenmarkt 203 - 205
  3311 BD Dordrecht

  Versie 2.0 - 20 oktober 2021

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »