The World of Miss Mindy

The World of Miss Mindy collectie
The World of Miss Mindy collectie

The World of Miss Mindy

Praktisch perfecte nieuwe toevoegingen aan de Miss Mindy presenteert Disney Collection ... en we presenteren met trots een gloednieuw opwindend formaat!

Miss Mindy's 'Cartoon Folk Art' varieert van tekeningen met vloeibare inkt en schilderijen tot haar fabelachtig handgemaakte sculpturen in onze lanceringscollectie. Ze speelt met de lijnen van de personages - overdrijft de vorm van hun hoofd en vergroot de expressieve ogen, terwijl ze andere functies petite maakt.

Miss Mindy erfde haar talent voor kunst van haar grootmoeder, die in de jaren 1930 en 1940 een inkt- en verfmeisje was voor de Walt Disney Studios. Miss Mindy's wereld is een circus van het onverwachte. Haar extravagante koninkrijk herdenkt Disney's meest iconische en geliefde personages en presenteert ze in een unieke nieuwe collectie.

Mind Mindy, nieuw voor juni 2018, heeft een fantastische verzameling vinylfiguurtjes gemaakt - in haar kenmerkende stijl en opvallende kleuren. Pas op voor Stitch met zijn cape en roze ukalele, en ook Jack Skellington - sommige personages hebben zelfs bonus-sidekicks voor extra speelwaarde!

©Disney ©Miss Mindy

.

Collectie


Deze mooie The World of Miss Mindy producten hebben we in ons assortiment.

Pre-orders


The World of Miss Mindy producten die binnenkort leverbaar zijn. Nu alvast te bestellen.

The World of Miss Mindy logo

Deel deze pagina

Laatst bekeken

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Nieuwsbrief
Volg ons via
Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Volg ons via
1