Meest gestelde vragen

Betalen

 • Op welke manieren kan ik betalen?

  De prijzen van de artikelen zijn inclusief 21% BTW. Na het afronden van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met ordernummer en bestelgegevens.

   

  iDeal

  Internetbankieren kan wanneer je rekeninghouder bent bij een van de volgende banken: ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

   

  Creditcard

  We accepteren creditcards van Mastercard en VISA, hiervoor rekenen we 1,8% van het aankoopbedrag. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard.

   

  PayPal

  De bestelling kun je direct via je PayPal-account betalen. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag teruggestort op je PayPal-rekening.

   

  Bancontact/Mister Cash

  Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas, hiervoor rekenen we 1,5% van het aankoopbedrag. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij Magical Gifts.

   

  Bankoverschrijving

  Maak je liever het bedrag zelf over? Dat kan ook. Dit kan naar IBAN-rekeningnummer: NL13 ABNA 0800 3352 01 met BIC: ABNANL2A ten name van Magical Gifts. Vergeet niet het ordernummer van je bestelling te vermelden in de omschrijving. Het ordernummer vind je in e-mailbevestiging van je bestelling.

   

  Contact/Pin

  Wanneer je een aankoop in de Magical Gifts winkel doet of je online aankoop wilt afhalen dan kun je ook contact en via pin betalen.

   

  De VVV Cadeaubon

  In de Magical Gifts winkel kun je ook met de VVV Cadeaubon betalen. Dit is in Magical Gifts online shop niet mogelijk.

 • Kan ik met een tegoed- of cadeaubon betalen?

  Voor alle tegoed- en cadeaubonnen geldt dat de unieke code eenmalig te gebruiken is. Hierdoor is het niet mogelijk om de restwaarde van de cadeaubon bij een volgende bestelling te gebruiken. Wij raden je aan om een bestelling te plaatsen waarbij het totaalbedrag hoger is dan de waarde op je tegoed- of cadeaubon.

   

  VVV Cadeaubon
  In de Magical Gifts winkel kun je een aankoop met de VVV Cadeaubon betalen, dit is niet mogelijk in de online shop.

   

  Magical Gifts cadeaubon
  Heb je een Magical Gifts cadeaubon ontvangen? Dan kun je tijdens het plaatsen van je online shop bestelling de unieke code invoeren. De waarde van de cadeaubon wordt dan van het aankoopbedrag afgetrokken. Mocht de unieke code een foutmelding geven, dan willen we je verzoeken contact op te nemen met de Magical Gifts winkel of je kunt het contactformulier invullen. Vergeet niet je unieke code te vermelden.

   

  Magical Gifts cadeaubon met handgeschreven code
  Een cadeaubon met een handgeschreven unieke code kun je alleen inwisselen op het moment dat je online een bestelling plaatst en kiest voor de optie: Afhalen. Uiteraard kun je ook een aankoop met een cadeaubon met unieke code in de Magical Gifts winkel doen.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Bestellingen vanaf € 75,- of meer verzenden we gratis. Voor bestellingen onder de € 75,- betaal je € 7,- verzendkosten. Past je bestelling door de brievenbus? Dan zijn de verzendkosten € 3.80.

  Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 2 werkdagen aangeboden aan TNT Post of DHL en afgeleverd op het door jouw aangegeven bezorgadres.

  Verzending buiten Nederland
  Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland? Dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het te besteden bedrag bij Magical Gifts. We kunnen je pakket naar de volgende landen verzenden: België, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Wil je het pakket naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.