Meest gestelde vragen

Retourneren & Annuleren

 • Ik heb artikel geleverd gekregen wat ik niet heb besteld. Wat nu?

  Wanneer je een niet-besteld artikel hebt ontvangen laat ons dit dan zo snel mogelijk weten via het contactformulier. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening voor het versturen van het juiste artikel.

   

  De kosten voor het retour zenden van het niet-bestelde artikel krijg je vergoed. Wij accepteren de retourzending indien het artikel onbeschadigd, compleet en in ongeopende originele verpakking wordt ontvangen. Een met zorg opengemaakte verpakking wordt door Magical Gifts niet als een beschadigde verpakking beschouwd.

 • Wat zijn de retourvoorwaarden voor aankopen gedaan in de online shop?

  Tot 14 dagen na het ontvangen van een online bestelling heb je recht op bedenktijd. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Je kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het geleverde artikel schriftelijk, telefonisch of via het herroepingsformulier aan Magical Gifts kenbaar te maken dat je een of meerdere producten uit de betreffende online bestelling wilt retourneren. Binnen 14 dagen na dit telefonische of schriftelijk contact met Magical Gifts, dien je het/de betreffende artikel(en) retour te zenden naar Magical Gifts. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het artikel en de verpakking.

  Wij accepteren de retourzending indien het artikel onbeschadigd, compleet en in ongeopende originele verpakking wordt ontvangen. Een met zorg opengemaakte verpakking wordt door Magical Gifts niet als een beschadigde verpakking beschouwd.

  Magical Gifts behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het artikel door gebruik beschadigd is of er reeds gebruik van is gemaakt.
  De kosten voor het retourneren van het/de artikel(en) worden niet door ons vergoed.

 • Wat zijn de retourvoorwaarden voor aankopen gedaan in de Magical Gifts winkel?

  Je kunt een aangekocht artikel tegen restitutie van de aankoopprijs binnen veertien dagen retourneren. Hiervoor heb je wel de originele kassabon nodig.

   

  Wij accepteren het artikel indien deze onbeschadigd, compleet en in ongeopende originele verpakking wordt ontvangen. Een met zorg opengemaakte verpakking wordt door Magical Gifts niet als een beschadigde verpakking beschouwd.

   

  Magical Gifts behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het artikel door gebruik beschadigd is of er reeds gebruik van is gemaakt.