Meest gestelde vragen

Bestellen

 • Wordt een bestelling gratis bezorgd?

  Bestellingen vanaf € 75,- of meer verzenden we gratis. Voor bestellingen onder de € 75,- betaal je € 7,- verzendkosten. Past je bestelling door de brievenbus? Dan zijn de verzendkosten € 2,75.

  Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 2 werkdagen aangeboden aan TNT Post of DHL en afgeleverd op het door jouw aangegeven bezorgadres.

  Verzending buiten Nederland
  Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland? Dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het te besteden bedrag bij de Magical Gifts. We kunnen je pakket naar de volgende landen verzenden: België, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Wil je het pakket naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 • Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Natuurlijk kun je je bestelling ook afhalen in de Magical Gifts winkel. Tijdens je bestelling kun je als betaalmogelijkheid: Afhalen aangeven.

 • Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

  We versturen je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling. Mocht een artikel niet meer leverbaar of op voorraad zijn dan laten we je dit zo snel mogelijk via e-mail weten.

  Indien we 2 weken na het plaatsen van je bestelling, nog geen betaling ontvangen hebben, nemen wij contact met je op over de status van je bestelling.

 • Bezorgen jullie ook in het buitenland?

  Bestellingen vanaf € 75,- of meer verzenden we gratis. Voor bestellingen onder de € 75,- betaal je € 7,- verzendkosten. Past je bestelling door de brievenbus? Dan zijn de verzendkosten € 2,75.

  Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 2 werkdagen aangeboden aan TNT Post of DHL en afgeleverd op het door jouw aangegeven bezorgadres.

  Verzending buiten Nederland
  Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland? Dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het te besteden bedrag bij Magical Gifts. We kunnen je pakket naar de volgende landen verzenden: België, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Wil je het pakket naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 • Ik heb een fout tijdens het bestellen gemaakt. Wat nu?

  Heb je na het plaatsen van een bestelling in de online shop een fout gemaakt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Magical Gifts winkel zodat we jouw bestelling kunnen aanpassen.