Magical Movie Day

Op woensdag 25 maart organiseert Magical Gifts in samenwerking met Kinepolis Dordrecht de Magical Movie Day met de film "Mulan". Reserveer voor € 14,50 een ticket en bemachtig daarmee je plek voor de release van deze spectaculaire nieuwste Disney film!

Iedereen is welkom! Maak er een leuke dag van met je familie en vrienden. We hebben een eigen zaal (bij voldoende deelname). In de bioscoop wordt je ontvangen met een hapje en een drankje en ontvang je na afloop een Goodiebag. Ook maak je kans om het beeldje Mulan ‘’ Winsome Warrior’’ van Disney Traditions te winnen.

Het verhaal
De Keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het Keizerlijke leger om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden. In het geheim neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de plaats in van haar doodzieke vader. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen tonen. Het is een meeslepende reis die haar zal veranderen in een strijder en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie ... en een trotse vader.

Op 25 maart zijn de tickets vanaf 12.00 uur op te halen bij Magical Gifts of haal de tickets op vanaf 19.00 uur bij de Magical Gifts Stand in Kinepolis Dordrecht. De film start om 20.00 uur.

Magical Movie Day "Mulan"

Op woensdag 25 maart om 20.00 uur organiseert Magical Gifts in samenwerking met Kinepolis Dordrecht de Magical Movie Day met de film "Mulan".

  • Ontvangst met een hapje en drankje
  • Eigen zaal (bij voldoende deelname)
  • Goodiebag
  • Kans op het beeldje Mulan ‘’ Winsome Warrior’’ van Disney Traditions te winnen

Kies tijdens het bestellen van het ticket voor de verzendoptie: Afhalen Magical Gifts winkel - Gratis Verzending

€ 14,50

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

 ideal mastercard visa amex paypal bancontact vvvgiftcard
Website: Zegenrijk