Bent u al een lange tijd opzoek naar een verzamelstuk? Wilt u zelf iets te koop aanbieden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!
Voor meer informatie kunt u bellen naar: 078-6314355 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Magical Market

Vaak bieden mensen hun Disney-verzameling te koop aan via verzamelgroepen , marktplaats en EBay. Helaas neemt dit ook wat risico’s met zich mee. Het te koop aangeboden product kan tijdens de zending beschadigen of kwijtraken, mensen worden misleid en de aankoop kan in het echt tegen vallen voor de koper.

In het verkopen van uw collectie kan veel tijd verloren gaan. Het duurt soms lang voordat de juiste koper voorbij komt. Merendeel van de verkopers vinden het niet fijn om steeds gebeld of gemaild te worden en willen liever ook geen vreemde mensen aan de deur.

Magical Gifts heeft de oplossing, Magical Market! Er is ruimte vrij gemaakt in de vitrinekasten. Op deze manier kunt u uw collectie te koop aanbieden in de winkel van Magical Gifts. Zo houd u tijd over en kunnen de echte Disneyliefhebbers kans maken om hun collectie compleet te maken.

Deel deze pagina

Wanneer een product verkocht wordt bij Magical Gifts wordt er een bescheiden marge gerekend. Voor de verkopende partij levert dit vele voordelen op. Geen telefoongespreken, mailtjes of vreemde mensen aan de deur. Het product wordt alleen verkocht met een serieus bod en wanneer het product verkocht wordt het geldbedrag minus de marge naar uw bank gestort. Zolang het product niet verkocht wordt kost het u ook niks!

Voor alle Disneyliefhebbers betekend dit dat jullie rustig in de winkel naar het product kunnen kijken wanneer het je uitkomt. Niet voor een verrassing komt te staan dat het beeld kapot naar je toegestuurd wordt want je kan het beeld direct meenemen en de kans op fraude is op magische wijze direct verdwenen!

Magical Market is alleen bedoeld voor originele Disney-producten. Het product moet geen actueel product zijn wat wij zelf in de winkel verkopen en moet een verzamelwaarde hebben wat past in ons assortiment. De prijs die de verkopende partij voor ogen heeft moet realistisch zijn. 

Lees alles over jouw favoriete Disney collecties

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Website: Zegenrijk