Magical Coins

Magical Coins is het unieke spaarsysteem van Magical Gifts. Voor iedere besteedde euro in bij de Magical Gifts winkel of de online shop ontvang je één Magical Coin.

Een Magical Coin vertegenwoordigd een waarde van € 0,10

Er worden geen Magical Coins gegeven bij kerstornamenten, magical market en afgeprijsde artikelen.zijn ook niet inwisselbaar. De gespaarde Magical Coins kun je bij je volgende bestelling inwisselen voor een korting op de aankoop van een artikel. Ook kun je natuurlijk doorsparen totdat je een hoger bedrag hebt om te besteden.

Deel deze pagina

→ Hoe lang zijn mijn gespaarde Magical Coins geldig?

Je gespaarde Magical Coins zijn onbeperkt geldig. Je kunt dus net zo lang door sparen als je zelf wilt.

→ Kan ik mijn magical Coins inwisselen voor geld?
Het is niet mogelijk om je gespaarde Magical Coins in te wisselen voor geld. Uiteraard kun je de gespaarde Magical Coins wel besteden bij de aankoop van een artikel in onze Magical Gift winkel of de online shop. De waarde van de Magical Coins wordt dan van het aankoopbedrag afgetrokken.
→ Hoe kan ik mijn Magical Coins inwisselen?
Wanneer je meer dan 100 Magical Coins hebt gespaard, kun je deze inwisselen bij je eerstvolgende aankoop in zowel de Magical Gifts winkel als via de online shop.

Geldt niet voor kerstornamenten uitverkoop en Magicalmarket producten.

Wanneer je de waarde van de gespaarde Magical Coins in vermindering wilt brengen op een bestelling in de online shop, doen moet je de Magical Coins eerst omzetten in een kortingscode. Dit kun je doen nadat je bent ingelogd op je persoonlijke Magical Account. Na het omzetten van de Magical Coins verschijnt er een code. Deze code kun je invullen op de bestelpagina onder het kopje “Waardebon korting”.

Let op! Nadat je je Magical Coins hebt omgezet naar een kortingscode, dien je de kortingscode wel binnen één maand te gebruiken. Na één maand komt de kortingscode te vervallen.
Volg ons via