Heartwood Creek by Jim Shore

Heartwood Creek by Jim Shore collectie
Heartwood Creek by Jim Shore collectie

Heartwood Creek by Jim Shore

De Jim Shore Heartwood Creek®-collectie viert meer dan vijftien jaar lang een prachtig partnerschap tussen de bekroonde kunstenaar Jim Shore en Enesco.

De collectie is wereldwijd geliefd en toont Jim's onnavolgbare handgesneden stijl, gemaakt van kunsthars, die de traditionele motieven van Amerikaanse en Europese volkskunst combineert met zijn kenmerkende patronen, uitgebreid kleurenpalet en aandacht voor detail om verbluffende, oprechte verzamelobjecten en huisdecoraties te creëren. De integriteit van elk stuk wordt bevestigd door het vakmanschap dat betrokken is bij het nemen van Jim's originele weergaven en het vormgeven ervan in driedimensionale kunstvormen - elk met de hand gemaakt en liefdevol met de hand geschilderd om de kwaliteit en authenticiteit te waarborgen.

Jim Shore groeide op in het landelijke zuiden Carolina, de zoon van artistieke ouders die zorgde voor liefde voor de traditionele beeldtaal van Amerikaanse volkskunst. Zijn grootmoeder was een meesterquilt die hem een leerde waardering voor het geduld en de vaardigheid vereist om ingewikkelde ontwerpen tot leven te brengen. Jim heeft zijn unieke stijl geperfectioneerd, elementen van volkskunst combineren met een levendig kleurenpalet toegepast op traditionele thema's.

De Heartwood Creek-collectie is geëvolueerd van een bescheiden begin van slechts een paar Santa-stukken tot een collectie die de seizoenen viert met de nadruk op Kerstmis. De collectie is sinds 2019 een onderdeel van de collectie van Magical Gifts die al vele jaren het Disney assortiment van Jim voert.

Overige thema's

.

Collectie


Deze mooie Heartwood Creek by Jim Shore producten hebben we in ons assortiment.

Aanbiedingen


Heartwood Creek by Jim Shore producten welke in de aanbieding zijn. Maar wees snel, want op=op.

Heartwood Creek by Jim Shore logo

Deel deze pagina

Laatst bekeken

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Nieuwsbrief
Volg ons via
Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Volg ons via
1