Grand Jester​ Studios

Grand Jester​ Studios collectie
Grand Jester​ Studios collectie

Grand Jester​ Studios

Als een joker uit een doosje springen de beelden van de Grand Jester eruit!

Elk beeld van de Grand Jester Collectie heeft een uniek voetstuk wat te herkennen is uit verschillende scenes van de Disneyfilm. Zo lijkt het of Dumbo boven zijn circustent vliegt en Ariel vanuit de oceaan naar boven komt.

In plaats van het gebruikelijke traditionele hars gebruiken de ontwerpers flexibeler vinyl bij het maken van de beelden. Hierdoor krijgen uw favoriete Disney-personages een veel dynamischer uiterlijk. De beelden worden met de hand beschilderd en gepresenteerd in een mooie vensterdoos.

Pas op voor de schijnbaar zwaartekracht tartende, mevrouw Incredible - een perfect voorbeeld van de opwindende poses die nu mogelijk zijn in dit nieuwe medium! We introduceren ook de kleine Jack Jack voor de collectie voor juni 2018 - als een set van vier, dus je hebt al zijn humeur waaruit je kunt kiezen. Ongelooflijk!

Het is moeilijk te geloven dat vijfentwintig jaar voorbij zijn gegaan sinds de release van de mesmirisingly dark, stop-motion classic - The Nightmare Before Christmas. Als zodanig zijn Grand Jester Studios hard aan het werk geweest om hun tweedelige set te maken ter ere van twee en een half decennia van blij rondspoken! Met trots presenteren we de vrolijk macabere Pumpkin King - Jack Skellington - en de verliefde pop, Sally. Verzamel beide en maak de emotionele scène voor jezelf - Jack schrijdt over grafstenen terwijl hij zijn angstaanjagende, emotionele lied zingt, totaal onbewust dat hij wordt gadegeslagen...

Pas op voor experiment 626! De bestgevraagde lijst van de top van de melkweg - Stitch - verschijnt ook in juni in de collectie, met vier knetterende straalwapens en een vrolijk maniakale glimlach! Elk beeldje is met de hand gemaakt en met de hand beschilderd en gepresenteerd in geschenkverpakking in vensterglas, waardoor ze het perfecte cadeau zijn voor vrome volgers van alles, Disney!

© Disney

.

Aanbiedingen


Grand Jester Studios producten welke in de aanbieding zijn. Maar wees snel, want op=op.

Pre-orders


Grand Jester Studios producten die binnenkort leverbaar zijn. Nu alvast te bestellen.

Grand Jester​ Studios

Deel deze pagina

Laatst bekeken

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Nieuwsbrief
Volg ons via
Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Volg ons via
1