The English Ladies Co

English Ladies Co

Een glansrijke collectie ontworpen bij het hart van de potteries, gemaakt van beenderporselein. Het team van kunstenaars, beeldhouwers en modelbouwers gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit.

Meesterschilder Dan Smith, beeldhouwers zoals Alan Maslankowski en Peggy Davies hebben beroemde stukken van Royal Doulton op hun naam staan. Samen met moldeller Valerie Annand die gespecialiseerd is in zowel 2D-kunstwerken en 3D-sulpturen is het top team compleet.

Alle beelden worden met de hand gemaakt. De meeste beelden zijn gelimiteerd, wat deze collectie ook zo bijzonder maakt. Het team van English Ladies Co richt zich vooral op hun moderne eigen stijl te creëren zodat Disney-liefhebbers hun favoriete karakters in een geheel nieuw jasje zien.


Betty Boop

Betty Boop is gebaseerd op Bette Davis, een beroemde actrice die opviel door haar opvallende grote ogen. Betty Boop was naast haar opvallende grote ogen ook herkenbaar door haar korte jurkjes en getuite kleine lippen. Betty Boop verscheen voor het eerst op 8 augustus 1930 in de film Dizzy Dishes. De stem van Betty Boop werd ingesproken door Mae Questel. Betty Boop werd een groot succes en Fleishers besloot daarom tussen 1932 en 1934 een tekenfilmreeks te maken die geheel in het teken stond van Betty Boop.

Betty Boop sloot aan bij de jazzwereld van die tijd en werd razend populair. Er kwamen steeds meer spullen van Betty Boop op de markt en nu vele jaren later heeft dit geweldige karakter steeds een bijzonder plekje in ons hart. Betty Boop beelden worden nog steeds gemaakt. Hieronder ziet u een overzicht van de beelden die wij Magical Gifts verkopen.

DC Comics by Jim Shore

De meest iconische striphelden zijn nu te vinden in onze winkel. Jim Shore presenteert u zijn nieuwste collectie de DC Comics.

De grootste superhelden met hun knallende kleurrijke kostuums gecombineerd met Jim Shore zijn bekende houtstijl levert een schittert resultaat op. Superman geposeerd met zijn grote spierballen en met zijn rode cape om zijn nek. Batman met zijn herkenbare logo en Superwomen in haar sterke houding. Een SUPER aanvulling voor uw collectie.


Harry Potter Village by Department 56

Kunt u ook alle delen van Harry Potter dromen en zou u het liefst in de wereld van Harry Potter willen springen? Dat is dan nu mogelijk met de Harry Potter Collectie van Department.

Tover een Harry Potter Village zo groot als u zelf wilt in uw eigen huis! Alle miniaturen zijn perfect nagemaakt met het meest bekendste boek en filmreeks ter wereld!


Possible Dreams by Department 56

Santa Claus is coming to town! Kerst de enige tijd in het jaar dat kou en warmte samen gaan. Samen met dierbare dichtbij elkaar in een warm huis de feestdagen doorbrengen terwijl buiten het sneeuwt en de kinderen een sneeuwpop bouwen.

Vrolijke Kerstmannen, rendieren, en schattige beestjes. Department heeft alles in huis om een schitterend kerstdorp te bouwen.


Wizard of Oz By Jim Shore

De Wizard of Oz is klassieke Amerikaanse musical film uit 1939 wat gebaseerd is op het boek van 1900. De film werd een groot succes en na alle jaren is Wizard of Oz nog steeds bekend.

Het verhaal van de Wizard of Oz draait om een 15 jarig meisje Dorothy Gale die samen met haar hondje door een tornado meegenomen worden naar het land van Oz. Hier staat haar nog een betoverende reis te wachten.


Dr Seuss by Jim Shore

The Cat in the Hat

The Cat in the Hat is een Amerikaanse comedy film uit 2003 van Bo Welch. Een vriendelijke pratende kat zo groot als een volwassen mens die de wensen van kinderen laat vervullen als zijn een contract bij hem tekenen zonder er maar iets voor terug te willen althans… Deze goedbedoelde pratende kat krijgt een tegenslag waardoor alles niet meer zo voorspoedig gaat en hard moet werken zijn zaakjes weer op orde te krijgen. Wanneer je naar deze beelden kijk zie je gelijk de momenten in de film voor je. Een Fantastische collectie van Jim Shore.


The Grinch by Jim Shore

Who the Grinch

The Grinch het verhaal van het groene wezen wat samen met zijn hond op de bergtop woonde en een hekel had aan de kerst. Alles veranderde terwijl hij zijn gemene plannetjes wilde uitvoeren terwijl hij kinderen hoorde zingen. The Grinch voelde de warmte en vreugde van kerst en was verkocht. Kerst had een plekje in zijn hart verovert en The Grinch een plekje in het hart van ons. Elke kerst is dit iconische verhaal te zien op tv. Zeg je kerst dan zeg je The Grinch. Een vrolijke collectie van Jim Shore waar je naar kan blijven kijken.


Precious Moment

Duik net als deze geweldige figuurtjes van Disney Showcase in de rol van uw favoriete Disney personages. De collectie Precious Moments staat symbool voor de kostbare momenten in het leven te vieren en te koesteren. Deze mooie beeldjes worden gemaakt van bisque porselein en kunsthars.

Ga mee in het verhaal van Doornroosje. Beleef het avontuur van Peter Pan en alle andere Disney Personages en ga keer op keer terug naar de kostbare gebeurtenissen van Disney.

 


Button and Squeaky

Deze splinternieuwe lijn van Jim Shore tovert weer een lach op je gezicht. Deze vrolijke beren nemen je samen met hun ballonhondvriendje mee op avontuur. 


Jim Shore wilt met deze collectie waardevolle gebeurtenissen vastleggen die voor jou een speciale betekenis hebben. Liefde, vriendschap en geluk je vind het allemaal terug in Button & Squeaky


Deel deze pagina

Lees alles over jouw favoriete Disney collecties

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Website: Zegenrijk