Funko

FunkoPOP zijn collectible poppen die zijn gebaseerd op bekende karakters van films, series of games. Deze geweldige collectie komt uit Amerika en zijn te herkennen aan hun grote hoofdjes en kleine lijfjes.
Funko is een bedrijf dat in 1998 is opgericht door Mike Becker, een fanatieke speelgoedverzamelaar die besloot om zelf ook iets unieks te bedenken en te maken. Dat is hem zeker gelukt! De FunkoPop zijn niet meer weg te denken onder de verzamellaars. In 2010 kwam Funko voor het eerst naar Nederland en ook hier werd het een groot succes. Funko’s zijn goed betaalbaar en heeft een groot assortiment. Hierdoor is er voor iedereen wel wat wilds. Bij Magical Gifts kunt u terecht voor alle FunkoPop’s die gebaseerd zijn op Disney Karakters.

Betty Boop

Betty Boop is gebaseerd op Bette Davis, een beroemde actrice die opviel door haar opvallende grote ogen. Betty Boop was naast haar opvallende grote ogen ook herkenbaar door haar korte jurkjes en getuite kleine lippen. Betty Boop verscheen voor het eerst op 8 augustus 1930 in de film Dizzy Dishes. De stem van Betty Boop werd ingesproken door Mae Questel. Betty Boop werd een groot succes en Fleishers besloot daarom tussen 1932 en 1934 een tekenfilmreeks te maken die geheel in het teken stond van Betty Boop.

Betty Boop sloot aan bij de jazzwereld van die tijd en werd razend populair. Er kwamen steeds meer spullen van Betty Boop op de markt en nu vele jaren later heeft dit geweldige karakter steeds een bijzonder plekje in ons hart. Betty Boop beelden worden nog steeds gemaakt. Hieronder ziet u een overzicht van de beelden die wij Magical Gifts verkopen.

DC Comics by Jim Shore

De meest iconische striphelden zijn nu te vinden in onze winkel. Jim Shore presenteert u zijn nieuwste collectie de DC Comics.

De grootste superhelden met hun knallende kleurrijke kostuums gecombineerd met Jim Shore zijn bekende houtstijl levert een schittert resultaat op. Superman geposeerd met zijn grote spierballen en met zijn rode cape om zijn nek. Batman met zijn herkenbare logo en Superwomen in haar sterke houding. Een SUPER aanvulling voor uw collectie.


Harry Potter Village by Department 56

Kunt u ook alle delen van Harry Potter dromen en zou u het liefst in de wereld van Harry Potter willen springen? Dat is dan nu mogelijk met de Harry Potter Collectie van Department.

Tover een Harry Potter Village zo groot als u zelf wilt in uw eigen huis! Alle miniaturen zijn perfect nagemaakt met het meest bekendste boek en filmreeks ter wereld!


Possible Dreams by Department 56

Santa Claus is coming to town! Kerst de enige tijd in het jaar dat kou en warmte samen gaan. Samen met dierbare dichtbij elkaar in een warm huis de feestdagen doorbrengen terwijl buiten het sneeuwt en de kinderen een sneeuwpop bouwen.

Vrolijke Kerstmannen, rendieren, en schattige beestjes. Department heeft alles in huis om een schitterend kerstdorp te bouwen.


Wizard of Oz By Jim Shore

De Wizard of Oz is klassieke Amerikaanse musical film uit 1939 wat gebaseerd is op het boek van 1900. De film werd een groot succes en na alle jaren is Wizard of Oz nog steeds bekend.

Het verhaal van de Wizard of Oz draait om een 15 jarig meisje Dorothy Gale die samen met haar hondje door een tornado meegenomen worden naar het land van Oz. Hier staat haar nog een betoverende reis te wachten.


Deel deze pagina

Lees alles over jouw favoriete Disney collecties

Volg ons via