Disney traditions

Disney Traditions collectie
Disney Traditions collectie

Disney Traditions by Jim Shore

Jim Shore kreeg de liefde voor de Amerikaanse kunst (American Fork Art) van zijn oma, die hem het maken en het geduld voor quiltpatronen aanleerde. In 2000 begon Jim Shore de quiltpatronen in beeldjes te verwerken. Elk beeldje wordt met de hand gebeeldhouwd in hars en beschilderd. Deze collectie noemde hij ‘’ Heartwood Creek by Jim Shore”. Hij ging de samenwerking aan met Enesco die het zakelijke gedeelte op zich nam.

Disney Traditions combineert de magie van Disney met de artisticiteit van Jim Shore en werd in 2006 gelanceerd. De immer populaire collectie bevat alle Disney-klassiekers van Snow White, Mickey Mouse en Assepoester - tot nieuwe Disney-personages uit geliefde Disney-films - waaronder; Tangled, Moana en natuurlijk The Nightmare Before Christmas.

In 2005 begon Jim Shore met ‘’Disney Traditions’’. Hij paste zijn stijl toe op de Disney-personages en dit werd een groot succes! Zijn vaardige geboetseerde personages met koloniale antieke kleuren levert een geweldig resultaat op!

Naast de beelden ontwerpt Jim Shore ook onder andere snowglobes en hangende ornamenten, wat een perfecte aanvulling is in de collectie van Disney Traditions!

.

Collectie


Deze mooie Disney Traditions producten hebben we in ons assortiment.

Aanbiedingen


Disney Traditions producten welke in de aanbieding zijn. Maar wees snel, want op=op.

Pre-orders


Disney Traditions producten die binnenkort leverbaar zijn. Nu alvast te bestellen.

Disney Traditions logo

Deel deze pagina

Laatst bekeken

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Nieuwsbrief
Volg ons via
Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Volg ons via
1