Disney Enchanting Collection

Disney Enchanting Collection collectie
Disney Enchanting Collection collectie

Disney Enchanting Collection

Met een hoogwaardige afwerking brengt de Disney Enchanting Collectie de charme van klassieke Disney-personages.

Met grootste gedeelte van de collectie bestaat uit beelden maar de collectie gaat verder dan dat. Verschillende spaarpotten, letters met de Disney-personages en ornamenten toveren een lach op uw gezicht.

Van de eigenwijze blik van Simba tot de glinsterende lamp van Abu. De ontwerpers hebben hun uiterste best gegaan om Disney-verzamelaars niks te kort te laten komen met hun uitgebreide collectie.

Enkele Disney-personages waaronder Belle, Rapunzel en Belle zijn verkrijgbaar als ecologische functionele bamboesets. De slabbetjes, dinersets en mokken zijn ideaal voor thuis en onderweg.

Met een hoogwaardige afwerking brengt elk harsbeeldje de humor en de persoonlijkheid van het personage over - van de schattige uitdrukking van Bambi tot de glinsterende magische lamp van Abu. Disney-verzamelaars worden goed verzorgd met een uitgebreid aanbod aan Disney Princess-onderzoeken, ondersteund door een steeds groter wordende cast van Disney's geliefde personages - zoals Woody, Assepoester, Alice in Wonderland en Mary Poppins.

Enkele van je favoriete Disney-personages; waaronder Rapunzel, Simba en Belle, zijn nu ook verkrijgbaar als slimme, functionele, biologische bamboesets. Onze milieuvriendelijke dinersets en snackbussen zijn honderd procent biologisch afbreekbaar - perfect voor thuis, op school en voor daguitstapjes!

© Disney © 2018 Enesco Ltd.

.

Collectie


Deze mooie Disney Enchanting Collection producten hebben we in ons assortiment.

Disney Enchanting Collection logo

Deel deze pagina

Laatst bekeken

Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Nieuwsbrief
Volg ons via
Official Disney dealer

Magical Gifts
Groenmarkt 203 - 205
3311 BD Dordrecht
078 - 631 43 55

Volg ons via
1