Aladdin Glitter Globe

0128926001 Lion King Glitter Globe Magical Gifts Dordrecht.jpg_product
Artikelnummer: 129167001
Wijzig prijsaanpasser
Verkoopprijs met korting:
Prijs € 169,95
Korting
Standaard prijs:
Informeer een vriend
Beschrijving

Hoogte: 17 cm

Met een straatjongen, een mooie prinses ,een geest, een actievolle plot en nog veel meer maakte de Disney Aladdin een magische joyride, geliefd bij miljoenen. Deze geanimeerde klassieker was de 29ste langspeelfilm van Disney en won enkele van de hoogste onderscheidingen en onderscheidingen van de filmindustrie. Bewijzend dat liefde altijd een weg vindt, dwarsbomen Aladdin, Prinses Jasmine, Genie en hun loyale hulpjes een boze vizier's complot om de magische lamp te stelen en de onwaarschijnlijke geliefden uit elkaar te houden. Geïnspireerd door een oud verhaal illustreert Disney Aladdin de kracht van liefde, loyaliteit en het volgen van je dromen.

Nu viert de Disney Aladdin Musical Glitter Globe van The Bradford Exchange de animatiefilm met vakkundig met de hand geschilderde sculpturen van Jasmine en Aladdin in een kristalheldere glazen bol, bewaakt door Genie en Abu op de buitenkant van de globe. Met een zachte schok wervelt glitter rond de twee geliefde terwijl ze met de Magic Carpet over het kasteel en de kleurrijke stad Agrabah vliegen.

De voorkant van de basis onthult de magische scarabee, terwijl de achterkant de ingang van de grot der wonderen toont. Kaleidoscopische kleuren geïnspireerd door de film verrijken elk deel van deze muzikale, magische glitterbol. Het speelt iconische muziek uit de film met een draai aan de sleutel.