Betaalmethodes

De prijzen van de artikelen zijn inclusief 21% BTW. Na het afronden van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met ordernummer en bestelgegevens. 

 payments

iDeal
Internetbankieren kan wanneer je rekeninghouder bent bij een van de volgende banken: ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Creditcard
We accepteren creditcards van Mastercard en VISA, hiervoor rekenen we 1,8% van het aankoopbedrag. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard.

PayPal
De bestelling kun je direct via je PayPal-account betalen. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag teruggestort op je PayPal-rekening.

Bancontact/Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas, hiervoor rekenen we 1,5% van het aankoopbedrag. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij Magical Gifts.

Bankoverschrijving
Maak je liever het bedrag zelf over? Dat kan ook. Dit kan naar IBAN-rekeningnummer: NL13 ABNA 0800 3352 01 met BIC: ABNANL2A ten name van Magical Gifts. Vergeet niet het ordernummer van je bestelling te vermelden in de omschrijving. Het ordernummer vind je in e-mailbevestiging van je bestelling.

Contact/Pin
Wanneer je een aankoop in de Magical Gifts winkel doet of je online aankoop wilt afhalen dan kun je ook contact en via pin betalen.

De VVV Cadeaukaart
In de Magical Gifts winkel en onlineshop kun je ook met de VVV Cadeaukaart betalen.

Meer informatie?
Wil je meer weten over het betalen van een bestelling in de Magical Gifts? Klik op onderstaande button voor meer informatie.