Mickey Mouse oorbellen

In de webshop van Magical Gifts koop je de mooiste Mickey Mouse oorbellen van Disney Couture. De sieraden van Disney Couture zijn super populair in Amerika. Vele bekende sterren zijn fan van het merk en maken hun outfit af met de prachtige sieraden van het merk. Ook Mickey Mouse oorbellen vind je terug in de collectie. Zowel in goud als zilver, met en zonder kristallen. Dus ben je op zoek naar Mickey Mouse oorbellen? Dan kun je naar harteloos shoppen in de online shop van Magical Gifts. Bekijk ons aanbod oorbellen uit de Disney couture collectie.

 

Oorbellen met Swarovski kristallen

Bekijk vooral eens deze goudkleurige Mickey Mouse oorbellen. Gemaakt van 14 karaats gold plated en vrij klein. Op deze manier kun je Mickey Mouse oorbellen op een verfijnde en subtiele manier dragen. En wat dacht je van deze Mickey Mouse studs. Oorbellen uit de collectie van Disney couture Nederland. De oorbellen zijn van verguld 14 karaats wit goud en bekleed met prachtig blinkende Swarovski kristallen. En dan hebben we ook nog de Mickey Mouse earrings junior, speciaal voor de kleintjes. Verras je dochter eens met dit prachtige paar oorbellen! Hier is ze ongetwijfeld heel erg blij mee.

Ja, ik wil Mickey Mouse oorbellen!

De sieraden van Disney couture Nederland zijn gebaseerd en geïnspireerd op de bekende Disney verhalen. Prachtige armbanden, ringen, kettingen en oorbellen gemaakt van Italiaans leer, Swarovski kristallen, 14 karaats goud en sterling zilver. Het dragen van Disney couture Nederland is hip! Bekende sterren als Lindsey Lohan en Paris Hilton worden regelmatig met sieraden uit de Disney couture collectie gespot. Disney liefhebbers zijn niet alleen maar kinderen, ook volwassenen laten zich graag betoveren. We zijn tenslotte allemaal kind geweest! Wil je ons complete aanbod van Disney couture Nederland zien? Bekijk hier de collectie!

Mickey Stud Earr 52614a732c047 150x150