Disney snowglobe

Een Disney snowglobe is een sneeuwbol met een prachtig tafereel uit een bekend verhaal van Disney. Een sneeuwbol heeft altijd een magische uitwerking. Niet alleen op kinderen, maar ook op volwassenen. Vooral in de periode rond kerst zijn Disney snowglobes erg gewild. Het zijn echte eyecatchers en zijn sfeervol. Een keer goed schudden en laat de sneeuw en glitters hun werk doen. Ben je gek van Disney en wil je een mooie Disney snowglobe kopen? In onze online shop hebben wij verschillende soorten variërend in prijs van € 19,95 tot een exclusieve Disney snowglobe € 199,95. Bekijk direct het assortiment Disney snowglobes van Magical Gifts in de online shop.

Kleine magische tafereeltjes

Een sneeuwbol oftewel snowglobe zijn kleine magische tafereeltjes in een glazen pot of bol. De bekende Disney sprookjes komen zo een beetje tot leven. Wat dacht je van deze Disney snowglobe van Sneeuwwitje uit het sprookje Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. De prachtige prinses staat te wachten tot haar prins haar komt redden. Ook van Beauty and the Beast hebben we een prachtige sneeuwbol. Een mooie snowglobe van een prachtig Disney verhaal, een echt collectors item. En natuurlijk heeft de Magical Gifts ook verschillende prachtige snowglobes van het populaire Frozen. Het verhaal en de karakters komen heel mooi tot hun recht in de winters tafereeltjes in een sneeuwbol.

Snowglobe Frozen

Ben je specifiek op zoek naar een snowglobe Frozen? Wij hebben verschillende exemplaren in de online shop. Sneeuwbollen met alleen Elsa, maar ook deze van Elsa samen met Anna. We hebben ook grote snowglobes die bijna het hele verhaal van Frozen uitbeelden. Is je kind ook zo gek van deze fantastisch populaire Disney film? Kan het geen genoeg krijgen van alles wat maar met Frozen te maken heeft? Dan kun je jouw kind heel blij maken met een snowglobe van Frozen. Het is een prachtige accessoire voor op de kinderkamer waar veel plezier aan beleefd zal worden! 

   snowglobe 150x150   4043051 high res 150x150