Disney poppetjes

Disney poppetjes, daar zijn wij bij Magical Gifts in gespecialiseerd! Ben je op zoek naar dé Disney winkel van Nederland? Wij hebben in onze online shop en in onze winkel in Dordrecht een uitgebreide collectie Disney artikelen. Niet alleen Disney poppetjes, maar ook beelden, lifestyle producten, knuffels en kleding. Magical Gifts is inmiddels een begrip in Nederland. Ben je op zoek naar Disney poppetjes van het merk Bullyland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een assortiment van meer dan 1000 verschillende artikelen zijn we niet weg te denken uit de Nederlandse Disney markt. Wij hebben Disney poppetjes van alle bekende animatiefilms. Van Mickey Mouse tot Rapunzel en van Winnie the Pooh tot Elsa. Bekijk de online collectie Disney poppetjes.

Magische wereld van Disney

Magical Gifts is dé Disney groothandel van Nederland. Wij zijn al jarenlang officieel dealer van Disney Traditions, Walt Disney Classic Collection, Pooh & Friends, Grand Jester en nog veel meer! Onze collectie wordt regelmatig aangevuld en opgefrist met nieuwe items zoals Disney poppetjes. Bekijk ons huidige assortiment en nieuwe releases in de online shop. Ook kun je een bezoek brengen aan onze Magical Gifts winkel in Dordrecht. Hier kun je verschillende Bullyland Disney artikelen zoals poppetjes en beelden bekijken. Hier beland je in de magische wereld die Disney heet vol met Disney helden.

Online Disney knuffel kopen?

Wil je een Disney knuffel kopen? Voor je kind of kleinkind of misschien wel voor jezelf? Disney kent ook veel volwassen fans. Groot en klein, jong en oud, de Disney poppetjes betoveren iedereen. In onze online shop kun je de Disney knuffel kopen die nog ontbreekt in je collectie. Je kunt ook gebruik maken van ons unieke spaarsysteem. Bij iedere aankoop krijg je een Magical Coin waarmee je korting spaart voor een volgende aankoop. Dit maakt het nog leuke om een Disney knuffel te kopen! Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk de online shop en ontdek alle Disney poppetjes en knuffels.