Disney fan 

Ben je een echte Disney fan? Dan ben je bij Magical Gifts aan het juiste adres. Een ruim assortiment met al je Disney helden. In onze Disneywinkel zijn wij gespecialiseerd in de creaties van Walt Disney, zoals de Walt Disney Classic Collection, Disney Traditions, Disney Couture, Animation Art en Grand Jester. De Disney fan vindt in onze Disneywinkel ook andere artikelen van bekende karakters, zoals Winnie the Pooh, Mickey en Minnie Mouse, Tinkerbell en diverse Frozen artikelen. Het gehele aanbod vindt je ook nog eens terug in onze online shop, waar de gehele collectie online besteld kan worden. Wil je de echte magische Disney sfeer beleven en bent je een echte Disney fan? Dan nodigen wij je graag uit in onze Disneywinkel in Dordrecht.

Bekijk collectie

 

Disney karakters voor jong en oud

De Disney artikelen van de Magical Gifts zijn voor jongens en meisjes en voor de echte Disney fan. Voor jongens bieden wij diverse Disney artikelen, zoals een stoere Mickey Mouse bodywarmer of een leuke Winnie the Pooh stoel. Bovendien bieden wij nog veel meer bekende Disney karakters aan. Voor de meisjes bieden wij diverse Frozen artikelen, zoals een mooie Elsa jurk of een gaaf dekbedovertrek van Frozen. Voor de echte Disney Fan bieden diverse beelden aan van uw favoriete Disney karakter. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons uitgebreide aanbod? Bekijk onze Disney artikelen en bestel vandaag nog je favoriete product! Bovendien spaar je ook nog eens voor hoge kortingen op een volgende aankoop bij Maigcal Gifts.

Ja, ik ben een echte Disney fan!

Een echte Disney fan wil graag ons uitgebreide aanbod Disney artikelen bewonderen. Wij nodigen je graag uit in onze Disneywinkel in Dordrecht. Ook kun je in onze uitgebreide online shop terecht voor een uitgebreide collectie Disney producten. Wil je meer informatie over de originele Disney producten van Magical Gifts? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.