Disney babyspullen

Magical Gifts heeft aanverwante Disney babyspullen in de online shop staan. Eeyore, Minnie Mouse en Winnie the Pooh zijn enkele Disney helden die wij aanbieden. Wij bieden verschillende Disney babyspullen aan, zoals pluche Disney figuren, rammelaars en kroel doekjes. Ben je op zoek naar de favoriete Disneyhelden van je kindje? Dan ben je bij Magical Gifts aan het juiste adres! Onze Disney babyspullen zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

Bekijk collectie

 

Origineel kraamcadeau

Disney babyspullen is naast het kopen voor je eigen kindje een origineel kraamcadeau. Wij bieden diverse Disney babyspullen aan voor jongens en meisjes. Voor de jongens kun je denken aan een stoere Mickey Mouse pluche knuffel of een Mickey Mouse kroel doekje. Voor meisjes hebben wij leuke Disney babyspullen, zoals een Minnie Mouse pluche knuffel of wat dacht je van een leuke Minnie Mouse rammelaar. Ook hebben wij Winnie the Pooh, Eeyore en tijgertje in ons Disney assortiment.

Disney babyspullen bestellen?

Wil je meer informatie over Disney babyspullen ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met het telefoonnummer: 078-6314355. Wij nodigen je graag uit om een keer bij ons in de Magical Gifts te komen kijken in Dordrecht en de Disney sfeer te ervaren.