Disney couture sieraden

Disney Couture sieraden zijn geïnspireerd op de bekende Disney verhalen, maar dan uitgevoerd in hoogwaardig Italiaans leer, Swarovski kristallen, 14 karaats goud en sterling zilver. Ook de sterren uit Hollywoord, zoals Lindsey Lohan, Paris Hilton en Leighton Meester zijn helemaal in love met de sieraden van Disney Couture. Bekijk onze collectie en bestel direct originele Disney couture sieraden.

Bekijk collectie

 

Ringen, armbanden en kettingen

Voor een recente collectie sieraden strikte Disney Couture niemand minder dan Kidada Jones, de dochter van Jazz legende Quincy Jones, als ontwerpster. Zij ontwierp onder andere de wrap bracelets, waarmee zij een nieuwe trend in Disney Couture sieraden neerzette. De wrap bracelets van Disney Couture sieraden zijn echt een must have! Ben je benieuwd naar deze collectie? Bekijk ze in de online shop of kom langs in de Magical Gifts winkel. De nieuwe collectie van Disney couture sieraden is vooral geinspireerd op het vriendinnetje van Peter Pan: Tinkerbell! Er zijn wederop inspirerende Disney quotes in de Disney Couture sieraden verwerkt, zoals: ‘Believing is just the beginning’ en ‘Have faith in your dreams’. Ringen, armbanden, oorbellen en kettingen Magical Gifts heeft het allemaal!

Disney couture sieraden kopen

Heb je een vraag over de Disney Couture sieraden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk onze online shop voor de collectie van Disney Couture sieraden en ga mee in de trend!