Disney groothandel

Magical Gifts in Dordrecht is een groothandel in Disney producten. Het Disney assortiment van Magical Gifts bestaat onder andere uit een uitgebreid assortiment aan Disneybeelden van al jouw Disney helden. Daarnaast verkoopt Magical Gifts lifestyle producten van mooie Disney tassen tot keukenartikelen en dekbedovertrekken. Magical Gifts mag met naam een Disney groothandel genoemd worden. Met meer dan honderden Disney artikelen heeft de Magical Gifts winkel een uitgebreid assortiment.  

Bekijk collectie

 

Voor de echte Disney liefhebber

De Disney artikelen zijn voor jongens en meisjes en voor de echte Disney liefhebber. De Disney groothandel heeft voor ieder wat wils! Voor de jongens hebben we diverse Disney artikelen van Cars en Toy Story en voor de meisjes hebben we diverse prinsessen beelden en Disney couture sierraden. Voor de echte Disney liefhebber hebben we onder andere een uitgebreide Grand Jester collectie. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide Disney collectie? Bekijk onze online shop voor al jouw Disney helden.

Korting sparen bij Magical Gifts

De Magical Coins van Magical Gifts is hét unieke spaarsysteem. Voor iedere euro die je besteed in de Disney groothandel of de online shop ontvang je één Magical Coin. Een Magical Coin vertegenwoordigd een waarde van €0,05. Bij de volgende bestelling kun je de gespaarde Magical Coins inwisselen in de Disney groothandel voor een korting op de aankoop van een product. Je kunt natuurlijk ook door sparen totdat je een hoger bedrag hebt gespaard. Ben jij op zoek naar jouw specifieke Dinsey held? Kijk in de online shop voor de uitgebreide Disney groothandel collectie of neem contact op met één van de Magical Gifts adviseurs. Wij nodigen je graag uit om de Magical Gifts winkel te bekijken in Dordrecht en de Disney sfeer te ervaren!